Продукти

.: ЕТ "Комертц" - официален дистрибутор на ЕНБРА-ЕООД

Тръбна изолация TUBEX - с дебелина на изолацията от 6мм - 15мм и диаметър за тръби от 18" - 114", сответстващи на тръби Ф16 - Ф110. Към тръбната изолация се предлагат и съпътстващите ги скоби за изолация и ПВЦ ленти.

Като дистрибyтор на ЕНБРА-ЕООД, ЕТ "Комертц" предлага за продажба след предварителна заявка на заваръчни машини POLYS с размери Ф40 - Ф110, острилки за тръби STABI, режеща ролка, ножици и други аксесоари свързани с експлоатацията на машините. Заварйчните машини се предлагат с гаранция от 2 години.

Фирмата предлага и пълни заваръчни комплекти: заваръчна машина POLYS с НОЖИЦА "Профи" в куфарче заедно с планка и стяга като всички комплекти са с професионални накрайници от син тефлон.

Като дистрибутор на ЕНБРА-ЕООД, ЕТ "Комертц" предлага водомери за топла и студена вода в два вида цолажа с гаранция от 3 години.

.: Полипропиленови Тръби

Фирмата предлага и полипропиленови тръби и накрайници за тях с високо качество на дистрибуторски цени. Тръбите и накрайниците са от фирма EKOPLASTIK - чешко производство.
Накрайниците са разнообразни видове и се прилагат успешно в направата на всякакви видове водопроводни инсталация - тип вътрешен водопровод и отоплителни системи. Те са изработени от висококачествен материал с гаранция до 50 години и издържат на високо налягане. Накрайниците са полипропиленови и такива с връзка метал.

Други артикули,които се предлагат от полипропилен са кранове /обикновени и сферични, различен цолаж/ и различни видове скоби за захващане на тръбите.

За направата на вашето отoпление, фирмата предлага и модерни и устойчиви тръби PN и STABI с алуминиева обложка , която позволява на тръбите да издържат на висока температура.

Фирмата предлага и фитинги за РЕ тръби - италианско производство от PLASTIKA ALFA и полиетиленови тръби от PIPELIFE - чешко производство.

.: Отоплителни системи

При изграждането на отоплителни системи и направата на локални отопления, ЕТ "Комертц" предлага качествени продукти, известни със своята здравина и ефективност на фирма "Ерато".

Предлагаме и разширителни съдове с различни размери в зависимост от необходимостта и използвания отоплителен уред. Разширителните съдове са с размери от 14 - 300 литра. Те се произвеждат от фирма "Ерато" и са чешко производство.

Като част от пълната отоплителна система и ефективното й функциониране, ЕТ "Комертц" предлага и Циркулационни помпи, които са изградени с металокерамични лагери с компактни размери и безшумна работа. Помпите се монтират във водни отоплителни системи с принудителна циркулация и са "MYSON" - Англия и "GRUNDFOS" – Дания.

.: Котли

При направата на локални отопления, ЕТ "Комертц" използва различни видове котлета, предназначени за изграждане на отоплителни инсталации на малки, средни и големи обекти в битовия и обществения сектор. Котлите са производство на фирма "Ерато" и са различни модели в зависимост от отопляемите помещения и нуждите на клиента.

  • Котли на твърдо гориво - Могат да работят с кафяви и черни въглища, брикети, дърва, дървени брикети или отпадъци. Сред предлаганите модели са: VIADRUS, ATMOS, DAKON, LING, ERATO-ПИРОЛИЗЕН и други.
  • Котли на течно и газообразно гориво - Предимствата на тези котли са, че те са напълно автоматизирани, с различни мощности в зависимост от нуждите на Клиента, лесно се работи с тях и са изградени от висококачествени материали с висока надежност и ефективност. Предлагани модели: Viadrus, DAKON, ERATO
  • Котли и конвектори на газ - Предлагани модели: VIADRUS, WOLF и др.

.: Радиатори

Фирма ЕТ "Комертц" предлага различни видове радиатори като модели, големина и материал за изработка.

  • Чугунени радиатори - чешко производство с размери от 350мм и 500мм височина на фирма "Калор". Радиаторите са 3 и 4-канални, като в зависимост от кубатурата на отопляемото помещение се изчисляват броя и вида, необходими за ефективното отопление на помещението.
  • Алуминиеви радиатори - италианско производство, марки Global, Box I Mix, Декорал и Хелиос. Размерите на алуминиевите радиатори са от 200мм до 2000мм.
  • Лири - към посочените продукти предлагаме и лири за санитарните помещения във вашия дом.

.: Хидрофорни Системи

ЕТ "Комертц" предлага и изграждането на хидрофорни системи, които осигуряват постоянен източник на вода и са подходящи за употреба, както в дома, така и за поливане на градини и тревни площи.

Хидрофорните системи са италианско производство на фирма "Калпеда". Те включват помпи, пресостати и резервоари на TECHNO-PLAST ЕООД. Резервоарите представляват ротационни ляти съдове с вместимост до 5000 литра, като горепосочените продукти се доставят след предварителна заявка.

Резервоарите и другите изделия се изработват от висококачествени полиетилени на фирмите BOREALIS - Норвегия и DOW CHEMICAL - Германия. Изделията на TECHNO-PLAST са проектирани за ефективно използване на пространството, изключително здрави и удобни за пренасяне, леки по тегло, лесно преносими без специално оборудване и лесно транспортируеми

 
  ЕТ Комертц. Всички права запазени ©2005.   Web Design IkemWEB